Norwegians flight mellan Barcelona och Stockholm-Arlanda blir kraftigt försenat på tisdagen den 3 januari. Passagerarna bedöms vara ersättningsberättigade enligt EU-regler.

Försenat flyg med Norwegian. Fligt D85554 mellan Barcelona och Stockholm-Arlanda blir kraftigt försenat på tisdagen den 3 januari. Passagerarna bedöms vara ersättningsberättigade enligt EU-regler.

Försenat flyg med Norwegian

Norwegian Air flight D85554 från Barcelona till Arlanda blir enligt nuvarande prognos cirka åtta timmar försenat på tisdagen den 3 januari 2017. Planerad ankomsttid var klockan 18:55, denna är nu framflyttad till 03:20 natten till onsdagen. Enligt vad dealaid erfar är samtliga passagerare berättigade till ersättning på 400 euro var. dealaid företräder passagerarna som drabbas av förseningar som denna i Sverige, Norge och Danmark.

Delayed? Get deal-aid!

 

Var ditt flyg mer än 3 timmar sent? 

Du kan då ha rätt till upp till 600 euro i ersättning och du bör stanna upp och ta del av vårt budskap. Som experter på resekonsumenters rättigheter hjälper vi dig att snabbt och enkelt kräva din ersättning enligt EU-förordning 261/2004 om flygpassagerares rättigheter. Ersättning på upp till 600 euro per passagerare ska utbetalas av flygbolaget vid: förseningar, nekad ombordstigning och inställda flyg.

dealaid representeras av jurister med ett brinnande intresse för resekonsumenters rätt. Vår mission är öka medvetenheten hos flygresenärer om den EU- rättsliga möjligheten att utkräva ersättning. Vi kommer utan kostnad att kontrollera om du har rätt till ersättning. Bedömer vi att omständigheterna var av den arten att ersättning ska utgå meddelar vi dig, generellt inom 24 timmar.

Observera att vi enbart tar betalt när du får betalt. No cure – no fee!

Ingen ersättning till dig innebär ingen kostnad för vårt arbete. Vårt arvode motsvarar 25 procent av inkasserat skadestånd. Detta gäller även om ärendet exempelvis måste genomgå domstolsprövning.

Syftet med dealaid

Vår ambition med dealaid är således att öka medvetenheten om de rättigheter du har som passagerare i det fall din flygning är försenad, inställd eller om du nekas ombordstigning. Det sistnämnda blir en följd av att flygbolagen alltid överbokar flighterna för att minimera antalet tomma stolar.